dinsdag 27 december 2011

Secret Santa


Na 5 dagen gewerkt te hebben is het nu vakantie voor mij. Heerlijk !!!!! Op Kerstmorgen zijn de Secret Santa kadootjes uitgepakt en ik ben er erg blij mee. Een fat quarter "koekenmannetje" met bijpassende DMC en grote en kleine knoopjes van hetzelfde meneertje. Een hangertje erbij dus alle ingredienten om iets leuks te maken. Nog even over nadenken. De knijpertjes zullen hun weg wel vinden naar het toekomstige kleinkind!
 Dit zijn de geschenkjes die ik gemaakt heb voor mijn Secret Santa. Hopelijk is het in de smaak gevallen, heb er in ieder geval met veel plezier aan gewerkt.
Nu wordt het stilaan tijd om mijn "Country wheels"  van Petra Prins af te maken.



zondag 18 december 2011

kim Diehl


Mijn eerste quilt, helemaal op de naaimachine gemaakt. Een beetje van Kim Diehl en een beetje van mij. Ook voor de eerste keer doorgequilt op de machine. Gewoon recht toe recht aan! Ben best tevreden met het resultaat en ga vol goede moed aan de volgende "machinale" beginnen. Heb al een zomers idee in mij hoofd.

vrijdag 16 december 2011

Secret Santa


Vandaag is Secret Santa langs geweest en heeft een dikke envelop in de bus gestopt! 5 Kadootjes en een leuke kerstwens zaten erin. Sommige pakjes rammelen, sommige zijn dik, andere lang. Ik heb overal in geknepen maar van maar1 kadootje heb ik een idee wat erin zit. Kan haast niet wachten tot de 25ste.

dinsdag 13 december 2011

We hebben honger!


Als we onszelf nu maar samen in de mand proppen en heeeel zielig gaan kijken krijgen we vast wel eerder eten! Maar 6 uur is 6 uur en geen minuut eerder, anders gaan ze een "loopje" met je nemen, nietwaar!



donderdag 8 december 2011

wat is een half jaar



Een half jaar niets gepost, waar blijft de tijd! Veel gedaan maar niets laten zien, daar moet gauw verandering in komen! Daar we volgend jaar Bonma en Bonpa worden meteen maar erin gevlogen en het blokkenspel gemaakt; een hele klus maar een leuke klus. Bonpa is ook aan het knutselen geslagen en het kapstokje is bijna klaar. Heb mijn blog tussen de boeken gezet omdat ik (bijna) niets heerlijker vind dan lezen maar wel onder een zelfgemaakte quilt natuurlijk. Wat ik aan het lezen ben ............ een keukenmeidenroman. Prachtig boek beslist een aanrader.